fbpx

Cenakel, Tilburg

Details

For up to one year in a stylish and generous three-room apartment of 140 m2 with large balcony, located on the 2nd floor of the apartment complex “The Cenacle ” in Tilburg, consisting of 2 modern residential towers and one, converted into living spaces, Monastery (designed by Jacq de Brouwer of Architectenbureau Bedaux).

The complex is located on the corner of Ringbaan Zuid and the Kempenbaan. On the opposite side of the roud you have the new shopping centre with a wide variety of shops to meet all your expectations. The exit roads towards Eindhoven, Den Bosch and Breda, as well as the centre of Tilburg, can be reached within a short distance.

You enter the residential tower in a central hall with a closed sliding door; Visitors have to make use of the intercom or videophone installation in order to enter the building. Via The central hall you can reach the lifts to the floors. Each floor has a spacious hallway with access to the lift. Each residential floor consists of only 2 apartments.

The apartment:
Spacious entrance with cloakroom and meter cupboard. Generous storage room with connections for laundry equipment and heat recovery Unit (WTW).
The apartment has a very spacious living room with adjacent half open space for the benefit of a dining room table. Both the living room and the extra room next to it have a beautiful view of the surroundings. Furthermore you will find a fully tiled bathroom with bath, shower cubicle, double washbasin in furniture and a second toilet. Separate fully tiled toilet (wall closet) with fountain.

The kitchen is equipped with a beautiful kitchen block in corner setup with the following appliances: dishwasher, electric hob, extractor and fridge. The living room has wooden Wicander floor. (under Architecture of Bedaux de Brouwer Architecten). It also borders the Groenrijke Leijpark, the Elisabeth hospital and several roads, Ringbanen and A58 (towards Eindhoven, Breda and’s-Hertogenbosch) are very close.

Shopping facilities are located In the immediate vicinity of the complex.

Layout Ground Floor
Generous central entrance (glass front doors open by remote control) with Videophone installation, mailboxes, storage room with electricity, container space, stairwell and access to the lifts. Your own carport is located close to the entrance and behind your own storage room.

  • ID: 4144
  • Published: August 28, 2019
  • Last Update: October 13, 2020
  • Views: 1584